Hoeveel kost de studie Bedrijfskunde?

Hoeveel kost de studie Bedrijfskunde?

De collegegeldtarieven worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Het wettelijk collegegeldtarief voor studiejaar 2021-2022 bedraagt € 1.084. Dit bedrag kan afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden verschillen.

Wat kost studeren aan de Erasmus Universiteit?

Voor het studiejaar 2021-2022 zijn de collegegelden vastgesteld op €2.168,- voor studenten uit de Europese Economische Ruimte (EER/EEA). De kosten voor literatuur en studiematerialen komen uit op ongeveer €800,-. LET OP: bovengenoemde collegegelden zijn onder voorbehoud van wetswijzigingen.

Hoeveel studenten starten met Bedrijfskunde?

Meest gekozen masters

Business Administration 283 studenten 31%
Executive Master of Accountancy 17 studenten 2%
Technology and Operations Management 18 studenten 2%
Human Resource Management 16 studenten 2%
Information Management 17 studenten 2%

Wat kost studeren in Nederland?

Gemiddeld zijn uitwonende studenten 1.082 euro per maand kwijt, becijferde het Nibud. Het collegegeld voor het hoger onderwijs voor 2018/2019 is 2060 euro, voor eerstejaars studenten is dat onlangs gehalveerd, dus 1030 euro.

Wat verdien je als bedrijfskundige?

Het startsalaris van een bedrijfskundige ligt circa op €3000 bruto per maand. Afhankelijk van de kwaliteiten van de bedrijfskundige kan dit oplopen tot zo’n €8000 per maand, soms zelfs meer indien dit een directiefuntie betreft.

Wat is een eer student?

In de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek is vastgelegd welke studenten in aanmerking komen voor het wettelijk collegegeld. [1] Een EER-student is een student met de nationaliteit van één van de EU-landen, Noorwegen, Zwitserland, IJsland, Liechtenstein en Suriname.

Wat kost een universitaire opleiding?

In het eerste jaar dat je naar de hbo of universiteit gaat, betaal je €1.071 collegegeld. Daarna is het collegegeld €2.143. Pabo-studenten krijgen ook in het tweede jaar 50% korting op het collegegeld. Volg je een MBO-opleiding dan betaal je €1

Hoeveel procent van de studenten die die beginnen met Bedrijfskunde gaan door naar het tweede jaar?

Vergelijkende statistieken voor de EUR-opleiding ten opzichte van het nationaal gemiddelde voor: bachelor, Full-time Deze opleiding
Contacturen eerstejaarsAantal uur aangeboden per week 12-18
Doorstroom naar tweede jaarBinnen deze opleiding 73%
Bachelordiploma binnen 4 jaarbinnen het universitair onderwijs 60%

Hoe lang duurt de opleiding Bedrijfskunde?

De universitaire bacheloropleiding Bedrijfskunde duurt drie jaar. Na het behalen van je diploma mag je de titel Bachelor of Science (BSc) voeren en kun je de arbeidsmarkt betreden of doorstromen naar de masterfase. Afhankelijk van de richting die je kiest, duurt deze een of twee jaar.

Hoeveel kost het om geneeskunde te studeren?

Kosten 2020/2021 Het collegegeld voor deze voltijdopleiding is tussen de € 1.276 en € 2.143 per jaar (wettelijk collegegeldtarief). Start je in of na 2019 met je eerste Ad- of bacheloropleiding aan een hogeschool of universiteit, bekostigd door de overheid?

Back To Top