Minkae vaerisiae raitoja ruskeisiin hiuksiin?

Minkä värisiä raitoja ruskeisiin hiuksiin?

Ruskeat hiukset: raidat tuovat eloa Ruskeisiin hiuksiin tavoitellaan nyt tumman suklaan ja kahvin sävyjä. Pyydä kampaajalta muutama kullan- tai pronssinvärinen raita kirkastamaan muuten tummanruskeaa sävyä. Monivärjäys saa hiukset myös näyttämään tuuheammilta ja elävämmiltä.

Voiko Hiusvärillä tehdä raitoja?

Omiin hiuksiin raitojen tekeminen onnistuu, kun välineet ja tekniikka ovat kunnossa ja toiveet maltillisia. Yksi suosituista trendeistä on hiusten värjääminen ja raidoittaminen erilaisilla, voimakkaillakin sävyillä. Trendi muistuttaa 90-luvusta.

Miten tehdään raitoja hiuksiin?

Luo raitoja harjan avulla

  1. Vaihe 1:Kampaa hiukset huolellisesti ja tee niihin normaali jakauksesi.
  2. Vaihe 2:Sekoita väriseos, levitä sitä harjaan ja harjaa haluamiisi osioihin.
  3. Vaihe 3: Kun raidoitat pään takaosaa, käytä apuna kahta peiliä – tai vielä parempi: anna ystävän auttaa sinua.

Miten tehdään balayage?

Modernissa balayage-värjäyksessä hiukset jaetaan kolmion muotoisiin osioihin, kohotetaan 45 asteen kulmassa ja maalataan värillä. Suortuvan alle laitetaan vanua. Hiussuortuvia kiedotaan peitetyn nutturan ympärille kevyesti niin, että ne kiinnittyvät paikoilleen.

Mikä hiusväri nuorentaa?

Esimerkiksi luonnolliset raidat, muodikas hair contouring eli valon ja varjon luominen eri sävyillä ja luonnollisen vivahteikkaan lopputuloksen luova balayage-värjäys tapaavat nuorentaa. Ne nimittäin paitsi tuovat valoa kasvoille, myös saavat hiukset näyttämään tuuheammilta ja eloisilta – kaikki nuorekkuuden merkkejä.

Kauanko raidat pysyy hiuksissa?

Muista että hiusten kokovärjäyksessä juurikasvun värjäys tehdään 4 – 8 viikon välein, kun taas raidat kestävät kahdesta kolmeen kuukautta.

Miten saa Juurikasvun piiloon?

Juurikasvun häivyttämiseen löytyy erilaisia väliaikaisia hiusvärejä. Niiden levittäminen vie hieman aikaa, mutta lopputulos on erittäin peittävä ja luonnollinen. Väliaikaiset hiusvärit levitetään yleensä kuiviin hiuksiin. Juurikasvun voi peittää kokonaan tai maalata raitoja.

Kauanko raidat kestää?

Mikä on Monivärjäys?

Monivärjäys. Moniväri on sinulle, kun et halua klassisen värjäyksen tuomaa tasaista väriä tyvestä latvaan. Nimensä mukaisesti värjäyksessä käytetään useampaa eri väriä, jolla saadaan luotua vivahteikkaita lopputuloksia.

Mikä on Monisävyvärjäys?

Monisävyvärjäyksessä käytetään monia eri sävyjä, tekniikoita tai tummuuksia. Voidaan tehdä liukuväriä, raitoja, käyttää erilaisia värjäystekniikoita tai useita eri värejä. Näissä värjäyksissä on usein myös enemmän peräkkäisiä värikäsittelyjä ja hiustenpesuja, joten aikaa tarvitaan enemmän.

Miten vaalentaa hiuksia kotona?

Etikka

  1. Sekoita etikka ja vesi .
  2. Levitä nestettä kaikkialle hiuksiisi tai niihin osiin tukkaasi joita haluat vaalentaa. Vaikutusaika on noin 15 min.
  3. Voit käyttää myös omenaviinietikka, siinä on miellyttävämpi tuoksu.Raparperi. Tällä kasvilla on ominaisuuksia joilla se pystyy vaalentamaan myös hiuksia. Tarvitset.

Miten tehdä Vaalennuspesu?

Vaalennuspesu Tarvitset: Vaalennusainetta(/jauhoa), hiusten värjäämiseen tarkoitettua vetyperoksidia (hapete), shampoota ja lämmintä vettä. Jokaista ainesosaa tarvitaan yhtä paljon massan tekoon. Levitetään hiuksiin ja hierotaan taraisesti vaalemammaksi haluttuihin kohtiin.

Back To Top