Wat was de 1 miljoen vraag?

Wat was de 1 miljoen vraag?

Finale. Na twaalf vragen zijn de kandidaten verzekerd van 1 miljoen, zij weten echter nog niet in welke valuta. In deze finale krijgen de kandidaten eerst nog een dertiende vraag, de zogenaamde ‘1 Miljoen Wat-vraag’. Die vraag spelen de kandidaten met z’n drieën.

Wie wordt multimiljonair vragen?

In 2002 werd door de invoering van de Euro de naam van het programma aangepast in Wie wordt Euromiljonair?. Ook de geldbedragen werden omgezet in euro. Het hoogste te winnen geldbedrag was nu 1,000,000 euro….

Wie wordt Euromiljonair?
Presentatie Walter Grootaers
Zender VTM
Portaal Televisie

Welke vragen kreeg Henny?

Robert ten Brink geeft Rick advies als opvolger Dr. Henny won het geld door de slotvraag “Welke letter komt voor in de voornaam van alle leden van ons koninklijk huis?” juist te beantwoorden. Ze had geen hulplijnen meer over. Zenuwachtig was Henny niet tijdens de finale. “Die spanning komt pas daarna”, zegt ze.

Hoeveel vragen Weekend Miljonairs?

Weekend Miljonairs, Who Wants To Be a Millionaire… het maakt niet uit hoe je het noemt, maar het is ongetwijfeld een van de leukste en spannendste spelletjes op de tv. Het spelletje bestaat uit een vijftien tal meerkeuze vragen die beantwoord moeten worden.

Hoe werkt bankgiro miljonairs?

In de quiz moet de kandidaat meerkeuzevragen beantwoorden, waarbij elk goed antwoord de kandidaat een hoger geldbedrag oplevert. Na 15 vragen goed te hebben beantwoord wint de kandidaat de hoofdprijs. De keuze bestaat uit vier antwoorden per vraag.

Hoe kan ik meedoen aan bankgiro miljonairs?

Bel onze Ledenservice op 088 – 020 1030.

Wie wordt miljonair Nederland?

Beluister (info) BankGiro Miljonairs

BankGiro Miljonairs
Bedenker David Briggs Mike Whitehill Steven Knight
Presentatie Robert ten Brink (1999-2008, 2019-) Jeroen van der Boom (2011)
Vaste gasten Sander Janson (2006-2008) (prijsuitreiking + lotto-trekking) Jamai Loman (2019-) (prijsuitreiking)
Land Nederland

Wie wordt miljonair spel online?

Who Will Be A Millionaire? is een quizspel dat je misschien al wel kent van de televisie. De speler moet quizvragen stellen om geld te winnen. Hoe langer de speler in het spel weet te blijven, hoe hoger het prijzengeld oploopt. De vragen worden echter ook met iedere ronde iets moeilijker.

Hoe kan je meedoen aan BankGiro miljonairs?

Wie won Weekend Miljonairs?

De 68-jarige Henny uit Lelystad heeft vanavond 1 miljoen euro gewonnen in de tv-quiz BankGiro Miljonairs. Het is voor het eerst in negentien jaar en voor de tweede keer ooit dat iemand de hoofdprijs wint in het RTL-programma met Robert ten Brink, voorheen bekend als Weekend Miljonairs.

Welke vragen Lotto Weekend Miljonairs?

De vraag om een miljoen euro te winnen luidde als volgt: ‘Welke letter komt voor in de voornaam van alle leden van ons koninklijk huis? ‘ De mogelijke antwoorden waren X, M, I en L. Prinses Ariane heeft enkel de letter ‘i’ in haar voornaam en dat is dus het juiste antwoord.

Hoe werkt Weekend Miljonairs?

Back To Top