Wat kost tv gemist?

Wat kost tv gemist?

Net Gemist is enkel toegankelijk via een abonnementsformule. De prijs is 5,95 euro per maand, wat recht geeft op onbeperkt gebruik. Het aanbod staat ter beschikking van alle digitale tv-platformen die video-on-demand ondersteunen en dat onder dezelfde voorwaarden.

Hoe kan ik Belgische tv terugkijken?

Bij TVGemist.be kun je terecht voor de programma’s van de bekende Vlaamse tv-zenders. Je herbekijkt onder meer de uitzendingen van VTM, Q2, VIER en VIJF en vindt een overzicht van de uitzendingen van Eén, Canvas en Ketnet.

Kun je Canvas terugkijken?

De programma’s van Eén, Canvas en Ketnet van de voorbije week en toppers van vroeger vindt u via digitale televisie in Ooit gemist. Het journaal, Het journaal van 19 uur met Vlaamse Gebarentaal, Karrewiet, Karrewiet met Vlaamse Gebarentaal, Terzake, Het weer en een dagelijks Ketnet Jr. …

Hoe werkt tv gemist?

Een uitzending terugkijken via TV Gemist is heel makkelijk. Ga naar het menu van interactieve tv of de TV App naar het kopje ‘TV Gemist’. Via de tv-gids of de zoekfunctie kun je nu de gemiste aflevering of uitzending zoeken.

Wat kost terugkijk tv bij Telenet?

Maar de kijker is geen klant van de zenders, wel van Telenet, dat hem dus een deel van zijn kijkcomfort afneemt om de zenders terwille te zijn. Dat beseft Telenet kennelijk, want het doet een toegeving: terugkijk-tv wordt gratis voor alle Telenet-klanten, zodra het nieuwe model voor hen van toepassing is.

Welke zender is Belgie 1?

Op dit kanaal vind je België Eén: Ziggo: kanaal 51. KPN: kanaal 29. Telfort: kanaal 29. XS4ALL: kanaal 29.

Wat is de Belgische zender?

Lijsten van televisiekanalen naar land. Belgische televisiezender….Zie ook.

RTBF (openbare omroep): La Une · Tipik · La Trois
Mediawan Thematics: AB3 · ABXplore
RTL Group: RTL TVI · Club RTL · Plug RTL
Kleine zenders: Canal Z · LN24
Voormalige zenders: MCM Belgique · RTBF Sat · AB4

Wat was er gisteren op Canvas?

Canvas

  • 17:55 Sporza: Wielrennen.
  • 19:00 Rolkrant.
  • 20:00 Het journaal update.
  • 20:09 Earth from space.
  • 20:56 Leonardo da Vinci, the universal man.
  • 22:49 Het ABC van Marcel Broodthaers.
  • 23:41 Het weer.
  • 23:43 Het journaal.

Hoe werkt Replay TV van Ziggo?

Als er bij een programma een Ziggo Replay icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot 7 dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay icoon dat je wil terugkijken.

Hoe werkt terugkijk tv van Telenet?

Met WIGO (home) heb je nog steeds recht op 36 uur Terugkijk TV. Met andere abonnementen kan je geen Terugkijk TV gebruiken. Installeer de Telenet TV yelo -of Telenet TV-app om ook gebruik te maken van Terugkijk TV op je smartphone, tablet of pc. Met een Play Sports Dagpas heb je geen toegang tot Terugkijk TV.

Back To Top