Hoe vaak mag je grofvuil wegbrengen Den Haag?

Hoe vaak mag je grofvuil wegbrengen Den Haag?

U kunt uw grofvuil, tuinafval en bouw- en sloopafval wegbrengen. De afvalstations zijn open van maandag tot en met zaterdag 8.30 tot 17.00 uur….Openingstijden afvalbrengstations.

Vrijdag 1 januari 2021 Nieuwjaarsdag Gesloten
Donderdag 31 december 2020 Oudejaarsdag 8.30 tot 16.00 uur

Is een kast grofvuil?

Wat is grofvuil? Grofvuil is groot, huishoudelijk afval dat niet in een vuilniszak past. Zoals banken, stoelen, kasten en strijkplanken.

Hoe vaak mag je afval wegbrengen?

Per jaar kunt u tot 3 kubieke meter grofvuil gratis wegbrengen of 2 kubieke meter gratis laten ophalen….Wanneer zijn de milieustraten open?

Dag Tijd
Maandag tot en met zaterdag 8.00 – 15.30 uur
Elke dinsdag 8.00 – 20.00 uur
Elke laatste zondag van de maand 10.30 – 16.30 uur

Wat mag je aanbieden bij grofvuil?

Afgedankte elektrische en elektronische apparaten (koelkast, tv, computer, wasmachine, …) Recycleerbare materialen (pmd, glas, papier en karton, harde plastics….) Bouw- en sloopafval (wc, lavabo, stenen bloempotten, gipskarton.) Klein gevaarlijk afval (verfresten en -potten, frituurvet en -olie.)

Wie haalt mijn oude bankstel op?

Als je zelf niet over de mogelijkheid beschikt om oude meubels bij de kringloop langs te brengen, is het in enkele gevallen mogelijk om je oude meubels door de lokale kringloopwinkel op te laten halen. Ook hier geldt een aantal voorwaarden. Belangrijk hierbij is dat de meubels voor een redelijke prijs verkoopbaar zijn.

Wat wordt verstaan onder grof tuinafval?

Grof tuinafval is afval uit uw tuin dat te groot of te zwaar is voor de GFT-container. Van het ingezamelde grof tuinafval wordt bijvoorbeeld compost gemaakt.

Hoe vaak mag je naar de stort?

Zonder pas of met een oude, persoonsgebonden pas kunt u niet terecht bij de milieustraat. U kunt maximaal 24 keer per kalenderjaar de milieustraat bezoeken.

Back To Top