Wat kost Vivimus?

Wat kost Vivimus?

Vanaf € 8,95. Betere hergroei door een goede voorbereiding en verrijking van het plantgat. Vivimus bevat een mix van voedingsbestanddelen en een aantal toevoegingen die ervoor zorgen dat uw bomen en tuinplanten snel aanslaan en dat hun wortels zich goed kunnen ontwikkelen.

Hoeveel Vivimus?

Gebruik en dosering. Meng ongeveer 2 delen DCM Vivimus universeel met 1 deel tuingrond. Het aantal liter dat u nodig heeft is dus afhankelijk van het de kluit én het aantal planten. DCM Vivimus Universeel is geschikt voor het aanplanten van: Borderpakketten, bomen, haagplanten, heesters, vaste planten én Siergrassen.

Hoeveel Vivimus per m2?

Haagplanten met kluit of in pot: 1 zak DCM Vivimus per 2 strekkende meter haagbeplanting. 1 zak DCM Vivimus per strekkende meter bij grote haagplanten vanaf 175/200cm of groter of haagplanten met draadkluit.

Wat is Vivimus?

Vivimus is een organisch bodemverbeterend middel wat rijk is aan organische stof. Vivimus Universeel kun je mengen in de grond bij het aanplanten van bomen, hagen, struiken, buxus, etc. Vivimus zorgt voor een luchtige en humusrijke bodem.

Is Vivimus compost?

Compost is 100% pH neutraal en kan bij alle tuinplanten worden gebruikt. Heeft u struiken en planten die van zure grond houden, dan kunt u Vivimus voor zuurminnende planten of tuinturf aan de tuingrond toevoegen. Hier zitten de juiste voedingsstoffen in om planten een goede start te geven.

Waar kan ik Vivimus kopen?

DCM Vivimus universeel 40 L | Intratuin.

Hoeveel bodemverbeteraar per m2?

Strooi in het najaar ook een dun laagje fijne compost op je gazon om het beter bestand te maken tegen droogte en gelijkmatiger te doen groeien. Leg je (een deel van) je tuin (op)nieuw aan dan gebruik je 15 tot 40 liter compost per vierkante meter.

Hoe gebruik ik Vivimus?

Hoe succesvol aanplanten met de DCM Vivimus® Universeel plantputmethode?

  1. Graaf een plantput of -sleuf van ruim dubbel zo groot als de wortelkluit.
  2. Meng daarna 1 deel uitgegraven grond met 2 delen DCM Vivimus® Universeel.
  3. Zet de wortels of de kluit van de plant erop.
  4. Druk stevig aan.
  5. Geef een flinke hoeveelheid water.

Is Vivimus humus?

Kies voor DCM VIVIMUS® UNIVERSEEL, een uniek organisch bodemverbeterend middel dat uitermate geschikt is voor gebruik in plantgaten of -sleuven. Doordat de humus het vocht beter vasthoudt zal de bodem minder snel uitdrogen en blijft het vocht ter beschikking van de nog tere wortels.

Back To Top