Welke verzekering voor scooter?

Welke verzekering voor scooter?

De WA-scooterverzekering is wettelijk verplicht en betaalt de schade die u met uw scooter toebrengt aan anderen of andermans spullen. Dit is dus de perfecte verzekering wanneer u alleen verzekerd wilt zijn tegen de schade die u aan een ander toebrengt.

Hoe duur is het verzekeren van een brommer?

De premie van een brommerverzekering bedraagt euro 200 tot euro 300 per jaar, afhankelijk van de dekking die je kiest. Benzine: Bij een gemiddeld gebruik van 6.000 km per jaar, zijn de kosten zo’n euro 300 per jaar.

Wat kost een verzekering voor snorfiets?

Wat kost een WA + Diefstal scooterverzekering?

Soort bromfiets Bromfiets (tot 45km) Snorfiets
Schadevrije jaren 3 0
Verzekeraar ENRA Unigarant
Premie WA + Diefstal 24,91 per maand * 74,73 per kwartaal * 149,46 per half jaar * 298,92 per jaar * 9,01 per maand * 27,03 per kwartaal * 54,06 per half jaar * 108,12 per jaar *

Wat kost een bromfietsverzekering voor een 16 jarige?

Het is moeilijk om een indicatie te geven van de hoogte van de premie van een scooterverzekering, maar vanaf 5 euro per maand is het al mogelijk om een scooter WA te verzekeren. Dit bedrag kan oplopen tot enkele tientallen euro’s per maand bij een uitgebreidere dekking.

Is scooter verzekering?

Is een Scooterverzekering wettelijk verplicht? In Nederland hebben we gezamenlijk besloten dat iedereen die met een scooter de weg op gaat, verplicht is om minimaal een WA-Scooterverzekering te hebben. Een WA-verzekering dekt de schade die u anderen toebrengt. Een hele sociale verzekering dus.

Wat kost een verzekering voor een Vespa?

Gemiddeld kost een verzekering voor je Vespa zes euro per maand. De hoogte van de te betalen premie is afhankelijk van je leeftijd en je dekking. De premie voor een Vespaverzekering kun je naast per maand ook jaarlijks voldoen voor lagere premiekosten en hogere kortingen.

Hoe duur is een Vespa Sprint verzekering?

Wat kost een verzekering voor een scooter 50cc?

Vraag offertes aan voor de verzekering van mobylettes en vergelijk.

Foto van de site Prijs B.A. brommer -scooter 50cc
139 € per jaar
115,51 € per jaar
www.argenta.be 166 € per jaar

Wat kost het om een Vespa te verzekeren?

Hoe duur is een WA verzekering?

Tabel: Gemiddelde premie per maand aansprakelijkheidsverzekering particulieren zonder eigen risico*

gemiddelde premie laagste premie
alleenstaand 4,00 3,00
alleenstaand met kinderen 7,00 5,00
paar zonder kinderen 6,00 4,00
paar met kinderen 7,00 5,00

Wat is een WA verzekering scooter?

Voor uw scooter, brom- of snorfiets, brommobiel en elektrische fiets bent u verplicht om minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. U bent dan verzekerd voor schade veroorzaakt met uw voertuig aan anderen en aan spullen van anderen.

Wat is de brommerverzekering vergelijken?

Bij het brommerverzekering vergelijken kijken we naar: 1 Het kenteken; 2 het soort brommer; 3 het gebruik (particulier/zakelijk); 4 de postcode; 5 de leeftijd waarop je je rijbewijs hebt gehaald; 6 de geboortedatum van de (jongste) bestuurder; 7 en het aantal opgebouwde schadevrije jaren dat je opgeeft.

Welke brommerverzekering is wettelijk verplicht?

Iedere brommerbezitter heeft minimaal een WA-verzekering nodig. Een brommerverzekering is namelijk wettelijk verplicht. Naast de WA-verzekering zijn er nog twee andere type verzekeringen; de WA + beperkt-cascoverzekering en de allriskverzekering.

Wat zijn De dekkingen van een brommerverzekering?

Dekkingen brommerverzekering. Voor een brommer kun je, net als bij de auto, kiezen tussen verschillende dekkingen. Iedere brommerbezitter heeft minimaal een WA-verzekering nodig. Een brommerverzekering is namelijk wettelijk verplicht. Naast de WA-verzekering zijn er nog twee andere type verzekeringen; de WA + beperkt-cascoverzekering en de

Back To Top