Missae yliopistoissa voi opiskella espanjaa?

Missä yliopistoissa voi opiskella espanjaa?

Suomessa espanjan kieliopintoja tarjotaan Helsingin yliopistossa ja Turun yliopistossa. Lisäksi useissa oppilaitoksissa on tarjolla yksittäisiä espanjan kielen kursseja. Myös ulkomailla suoritettavat kieliopinnot yleistyvät entisestään.

Miksi opiskella espanjaa?

Kansainvälistyvässä maailmassa vieraan kielen ja kulttuurin tunteminen on tärkeää. Tänä päivänä useimmat joutuvat tilanteisiin, joissa tarvitaan vieraiden kielten osaamista. Espanja on maailman neljänneksi puhutuin kieli ja yksi YK:n ja EU:n virallisista kielistä. …

Voiko yliopistossa opiskella kieliä?

Kattava valikoima kieliä Tarjolla on englannin, saksan, ruotsin, venäjän, ranskan, espanjan, kiinan ja suomen kielen opintoja. Myös viestinnän kurssit kuuluvat kieliopintoihin. Yliopistossa voi aloittaa ihan uuden kielen opiskelun tai sitten jatkaa vaikkapa lukiossa aloittamaansa kieltä.

Miten opiskella espanjaa?

Miten oppia espanjaa nopeammin: 10 vinkkiä

 1. Laula mukana.
 2. Katso telenovelia.
 3. Lue kaikkea mahdollista.
 4. Hyödynnä matkoihin käytetty aika.
 5. Käännä
 6. Hanki espanjankielinen heila.
 7. Muuta Espanjaan (tai vaikka Peruun!)
 8. Tai matkusta jonnekin, missä puhutaan espanjaa (ja harjoittele ahkerasti)

Onko Espanja hyödyllinen kieli?

Maailmanlaajuisesti espanjaa puhuu 420 miljoonaa ihmistä, joista suurin osa on kotoisin Etelä- ja Väli-Amerikan maista. Espanjasta on hyvin vähän hyötyä esimerkiksi Aasiassa, mutta jos haluaa opiskella tai työskennellä Etelä-Amerikassa, on espanja erittÄin hyödyllinen valinta.

Missä maissa puhutaan espanjaa?

Espanja on virallinen kieli Argentiinassa, Boliviassa, Chilessä, Costa Ricassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Ecuadorissa, El Salvadorissa, Espanjassa, Guatemalassa, Hondurasissa, Kolumbiassa, Kuubassa, Meksikossa, Nicaraguassa, Panamassa, Paraguayssa, Perussa, Päiväntasaajan Guineassa, Uruguayssa sekä Venezuelassa.

Voiko ammattikorkeakoulussa opiskella kieliä?

Kielten opiskelu ammattikorkeakoulussa Ammattikorkeakouluissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa voi opiskella kieliä. Mahdollisuutta kielten opiskeluun etänä tai verkossa ei myöskään kannata unohtaa jos haluat opiskelun olevan vapaampaa ja helposti järjestettävissä esimerkiksi työnteon ohessa.

Miksi kannattaa opiskella kieliä?

Vieraan kielen oppiminen tietysti helpottaa kommunikaatiota muutenkin, mutta sananvaihdon lisäksi ystäväsi, työkaverisi, perheenjäsenesi tai sukulaisesi taustaa ja kulttuurisia lähtökohtia paremmin. Opit käyttäytymään vastuullisemmin ja kommunikoimaan tehokkaammin monikulttuurisessa ympäristössä.

Missä maassa puhutaan espanjaa?

Mitä Espanjassa tuotetaan?

Maanviljelyksen tuotannosta merkittävän osan muodostavat Espanjassa sitrus hedelmät, vihannekset, viljatuotanto, oliiviöljy, sekä viini. Tärkein maatalouden muoto on kuitenkin lihantuotanto, joka on perintöä maan ja yleisemmin läntisen kulttuurin lihankäytön yleistymisestä.

Mitä kieltä puhutaan Espanjassa?

Maan noin 47 miljoonasta asukkaasta kolme neljäsosaa puhuu äidinkielenään espanjaa, joka on koko maan virallinen kieli. Muita, alueellisesti virallisia kieliä ovat katalaani (tai valencia), galicia, baski ja araneesi.

Mitä kieltä kannattaa opetella?

Vieraiden kielten opiskelussa englanti on useimpien ykkösvalinta – ja hyvästä syystä. Se on kaupan, diplomatian ja popkulttuurin kieli, ja sitä puhuu äidinkielenä lähes 1,3 miljardia ihmistä….Erotu joukosta opettelemalla yksi näistä kielistä

 1. Portugali.
 2. Mandariinikiina.
 3. Ranska.
 4. Espanja.
 5. Saksa.
Back To Top