Hoeveel kost een busticket de lijn?

Hoeveel kost een busticket de lijn?

De prijzen voor de losse tickets blijven ongewijzigd. Een klassiek papieren biljet voor 60 minuten reizen met bus of tram zal dus ook na 1 februari 3 euro kosten, een sms-ticket 2,15 euro en een m-ticket (via de smartphone) 1,8 euro. Er bestaan inmiddels al verschillende apps om de m-tickets te kopen.

Hoe betalen de lijn?

Met welke middelen kan ik betalen?

  • Bankkaarten. Maestro en Mastercard. VPAY en Visa.
  • Betaalapps. Apple Pay. Google Pay.
  • Wearables. Fitbit Pay. Garmin Pay.

Hoeveel kost een SMS-ticket De Lijn?

Hoe aangerekend? Voor een De Lijn sms-ticket betaal je € 2,65. De prijs van een sms is hierbij niet inbegrepen.

Waar koop je een busticket?

Via een ticketautomaat aan de halte, in een Lijnwinkel of verkooppunt kan je een vervoerbewijs op elektronische kaart aankopen.

Hoeveel kost een dagpas de lijn?

Type dagpas ticketautomaat of Lijnwinkel
dagpas 7,50 euro
3-dagenpas 15 euro
dagpas kind 4 euro
3-dagenpas kind 8 euro

Hoe betalen met gsm de lijn?

Sms-vervoerbewijzen Sms naar 4884 of download de app en koop een sms-ticket of een sms-dagpas voor je op de bus of de tram stapt.

Hoe kusttram betalen?

Een dagticket kost € 3,00, maar er zijn nog goedkopere formules: zo betaal je met een SMS-ticket € 2,10 (+ € 0,15 transactiekosten) of als je meerdere keren met de Kusttram reist kun je een 10-rittenkaart voor € 16,00 kopen. Dan kost een ritje slechts € 1,60.

Hoe werkt een SMS-ticket De Lijn?

Voor een sms-ticket stuur je de boodschap DL naar 4884. Een sms-ticket is 60 minuten geldig, vanaf ontvangst ervan. Wat moet ik doen als de beschikbare tijd van mijn sms-ticket verlopen is? Voor een sms-dagpas stuur je de boodschap DLD naar 4884.

Wat kost de belbus?

Een rit met de belbus kost evenveel als een rit op een normale buslijn. Belbussen zijn in de regel kleiner dan normale bussen (“minibussen” met een capaciteit van circa 8 tot 15 passagiers of bij minder dan 6 passagiers zelfs auto’s waarop in de voorruit een sticker is geplakt met het busnummer).

Back To Top