Hvad er fertilitetsklinik?

Hvad er fertilitetsklinik?

Fertilitetsklinikken hjælper kvinder og par, der ønsker sig et barn, i individuelle og fleksible forløb med omsorgsfuld og effektiv behandling, der er baseret på den nyeste viden.

Hvad koster det at få hjælp til at blive gravid?

Det er gratis at blive behandlet for barnløshed på de offentlige fertilitetsklinikker. Du skal dog være opmærksom på, at du kan få et begrænset antal behandlinger.

Hvor længe kan man få hjælp til kunstig befrugtning?

Kvinder med uhonoreret graviditetsønske kan henvises til praktiserende gynækolog uanset antal børn, og kvinden kan behandles op til og med det 45. år.

Hvad koster en Fertilitetstest?

Pakke med 3 stk. IVF behandlinger

Kvinder til og med 35 år DKK 44.000,-
Kvinder >35 år DKK 51.000,-

Hvad koster IVF i Danmark?

Enkelt IVF-behandling all inclusive. 31.995 kr.

 • Aftale om pakke med 3 IVF-behandlinger til kvinder under 36 år. 52.995 kr.
 • Aftale om pakke med 3 IVF-behandlinger til kvinder 36-42 år. 59.995 kr.
 • Ægdonation med åben eller anonym ægdonor. 59.995 kr.
 • Hvordan starter man i fertilitetsbehandling?

  IVF (In Vitro Fertilisation) er reagensglasbehandling. Behandlingen består i, at modne æg udtages fra æggestokkene og befrugtes med mandens sæd på fertilitetsklinikkens laboratorium. Når de befrugtede æg og de første celledelinger har fundet sted, lægges det bedst befrugtede æg op i kvindens livmoder.

  Kan man få hjælp til at blive gravid?

  Har du gennem længere tid forsøgt at blive gravid, uden at det er lykkedes, kan du henvende dig til din praktiserende læge, for at få hjælp . Din læge vil kunne henvise dig til en fertilitetsklinik med henblik på at hjælpe dig med at blive gravid.

  Kan jeg få betalt fri til fertilitetsbehandling?

  Fravær i forbindelse med fertilitetsbehandling betragtes som sygdom, så du har ret til fri med løn til fertilitetsbehandling, hvis det sygelige forhold findes hos dig. forsøge at placere undersøgelserne og behandlingen uden for arbejdstiden, så det er til mindst mulig gene for din arbejdsgiver.

  Er IVF gratis i Danmark?

  På de offentlige klinikker er undersøgelser og behandling gratis. Man betaler kun en mindre del af den medicin, man får undervejs, da der er tilskud som ved anden medicin. I privat regi kan man få gratis fertilitetsbehandling hos en speciallæge i gynækologi med et ydernummer og dermed overenskomst med det offentlige.

  Hvor gammel må man være for at blive insemineret?

  Ifølge lovgivningen må der ikke foretages fertilitetsbehandling hvis kvinden er fyldt 46 år. Der er ingen aldersgrænse for manden. De offentlige fertilitetsklinikker behandler ikke par hvor kvinden er fyldt 40 år.

  Hvad koster ICSI behandling?

  Type. Pris.

 • 3 x IVF behandlinger. 47.000 kr.
 • 3 x IVF behandlinger med donorsæd. (inkl. anonym donorsæd) 54.000 kr.
 • 3 x ICSI behandlinger (mikroinsemination) 54.000 kr.
 • 3 x TESA behandlinger (testisbiopsi) 61.000 kr.
 • Hvad koster et donoræg?

  Ægdonorerne er alle unge kvinder som er psykisk og fysisk sunde og raske. Donorerne væger at donere fordi de ønsker at hjælpe barnløse. Alle donorer får 7.000 kr. i honorar for at donere æg.

  Back To Top