Miten leikataan lyhyet hiukset?

Miten leikataan lyhyet hiukset?

Taidokas leikkaus tekee lyhyistä hiuksista raikkaat ja nuorekkaat. – Olen huomannut, että Suomessa naisten lyhyet hiukset leikataan hieman liian maskuliinisesti: joko ne on leikattu aivan liian lyhyeksi tai sitten liian tasaisesti. Varsinkin perinteinen polkkamalli ja lyhyt tukka saattavat tehdä hieman ”rouvasfiilistä”, Piatu kuvailee.

Onko minulla lyhyet hiukset?

47-vuotias Nina kokeili 15 vuotta sitten lyhyempää hiusmallia, mutta kasvatti sen pian pois, sillä hänen mielestään pitkät hiukset ovat helppohoitoisemmat. Annan muuttumisleikissä tehty uusi puhtaan vaalea sävy hiuksissa näyttää huolitellulta – ja lopputulos oli ihanan pirtsakka. Sopivatko minulle lyhyet hiukset?

Mitkä ovat olkapäille ulottuvat hiukset?

Anetten, 54, olkapäille ulottuvat hiukset olivat ohuet ja värjäämisestä hieman huonokuntoiset. Annan muuttumisleikissä kampaaja leikkasi hiukset lyhyeen mittaan mutta niin, että päälliosa jätettiin pidemmäksi. Taidokas leikkaus tekee lyhyistä hiuksista raikkaat ja nuorekkaat.

Miten kampaaja leikkasi lyhyet hiukset?

Annan muuttumisleikissä kampaaja leikkasi hiukset lyhyeen mittaan mutta niin, että päälliosa jätettiin pidemmäksi. Taidokas leikkaus tekee lyhyistä hiuksista raikkaat ja nuorekkaat. – Olen huomannut, että Suomessa naisten lyhyet hiukset leikataan hieman liian maskuliinisesti: joko ne on leikattu aivan liian lyhyeksi tai sitten liian tasaisesti.

Tekeekö lyhyt hiusmalli nuorekkaan?

Tekeekö lyhyt hiusmalli lookista nuorekkaan? Riippuu siitä, haluatko olla tyyliltäsi aikuinen nainen vai tyttömäisen raikas. Nuorentavatko lyhyet hiukset, Q Hair -kampaamon Creative Director Piatu Puhakka? – Olen itsekin joskus ajatellut, että kun ikää tulee, tukan pituutta pitää lyhentää.

Miten lyhyet hiukset ovat kasvoille?

– Lyhyt tukka sopii pyöreille kasvoille todella hyvin, kunhan se on leikattu kasvojen mukaisesti. Neliön mallisillekin kasvoille lyhyemmät hiukset käyvät, kunhan niissä on eri pituisuutta. Anetten, 54, olkapäille ulottuvat hiukset olivat ohuet ja värjäämisestä hieman huonokuntoiset.

Back To Top