Waar kan ik een ruwharige Teckel kopen?

Waar kan ik een ruwharige Teckel kopen?

Al onze ruwharige Teckel pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

Hoe duur is een ruwharige Teckel?

Een Teckel die u via de rasvereniging aanschaft kost tussen 850 en 1000 euro voor de Standaard Teckel, tussen 1000 en 1250 euro voor de Dwergteckel en tussen 1100 en 1400 euro voor de Kaninchen Teckel. Daarnaast bent u geld kwijt aan benodigdheden zoals een mand, een riem, een etensbak en speeltjes.

Waar koop ik een Teckel?

Teckel Fokkers In Nederland

Teckel Fokker Plaats Website
Van ‘t Takkenbosch Hooghalen Bekijk
De Mibaf’s Hoeve Zwartemeer Bekijk
Lovely Lowland Lelystad Bekijk
Van Kenoby Luttelgeest Bekijk

Hoe oud wordt ruwharige Teckel?

Teckel in het kort

Land van herkomst Duitsland
FCI-rasgroep groep 4 (Dashonden)
Gemiddelde leeftijd 12-15 jaar
Schofthoogte ongeveer 17-25 centimeter (afhankelijk van de variëiteit)
Voorkomende ziekten hernia nucleus pulposis (HNP, ook wel ‘Teckelverlamming’), gebitsproblemen, epilepsie

Wat kost een Teckel per maand?

Reken voor vaste kosten op zo’n 73 tot 100 euro per maand. Voer voor een hond kost, afhankelijk van de grootte, tussen de 300 en 600 euro per jaar. Andere terugkerende kosten zijn inentingen, ontwormen en ontvlooien, een verzekering en in sommige gemeenten hondenbelasting. Dat kost bij elkaar ongeveer 575 euro.

Wat kost een teckel per maand?

Hoeveel pups krijgt een ruwharige teckel?

Pas om 15.34 uur was de bevalling klaar met de laatste reu. In totaal is Pien bevallen van 8 puppy’s, 5 reutjes en 3 teefjes.

Hoeveel pups krijgt een Teckel?

een dwergteckel geeft gemiddeld 3 of 4 pups per nest… ze mogen maximaal 4 nesten in hun leven hebben… In geval van problemen dus bijvoorbeeld een keizersnede is het eigenlijk gelijk afgelopen met fokken…. Een teckel mag volgens het NTC twee keer een keizersnede hebben….

Hoe oud kan een dwerg teckel worden?

Hoe oud kan teckel worden?

12 tot 16 jaar
Dachshund/Life span

Wat kost hondenbelasting per maand?

In ongeveer tweehonderd gemeenten moeten hondenbezitters nog hondenbelasting betalen. Gemiddeld gaat het om een bedrag van 76 euro, 1 euro meer dan vorig jaar. In heel Nederland, inclusief de gemeenten waar hondenbezitters geen hondenbelasting betalen, bedraagt deze belasting gemiddeld 45 euro.

Back To Top