Wat kost een abonnement Blijdorp?

Wat kost een abonnement Blijdorp?

Voordelen

Jaarabonnement JAAR BETALING MAAND BETALING
Volwassene € 83,00 € 7,50
Volwassene met max. 5 kinderen € 155,00 € 13,50
Twee volwassenen met max. 5 kinderen € 215,00 € 19,00
Vanaf de derde volwassene vanaf 18 jaar € 60,00 € 5,50

Hoe lang is mijn abonnement van Blijdorp nog geldig?

Hoe lang is mijn abonnement geldig? Het abonnement is vanaf de dag van aankoop een jaar geldig. Klik hier voor uw einddatum. Het Blijdorp-abonnement met automatische incasso en maandelijkse betaling loopt na het eerste jaar automatisch door voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Hoeveel loten Blijdorp?

De hoofdprijs is een nachtje logeren in de dierentuin. ,,Dat is wel heel bijzonder als je ‘s nachts de leeuwen hoort brullen”, vertelt de directeur, die minimaal 50.000 loten hoopt te verkopen. ,,We proberen er alles aan te doen om te overleven.

Wat kost Plaswijckpark?

Kijk HIER voor voor de Rotterdampas prijzen. Groepen vanaf 20 personen krijgen korting op de standaard entreeprijs van € 14,50 en betalen slechts € 11,60 per persoon. Om gebruik te maken van dit speciale tarief dient u min. 2 dagen van te voren te reserveren.

Wat kost Efteling abonnement?

Kom vaker naar de Efteling! Bij meer dan 5 bezoeken per jaar is een abonnement al voordeliger. Een abonnement voor 4 t/m 59 jaar kost €199,00 per jaar.

Is de horeca open in Blijdorp?

Alle terrassen zijn geopend. Kijk voor actuele informatie in de Blijdorp-app. Onze restaurants zijn weer geopend voor een beperkt aantal bezoekers. Bekijk de plattegrond, coronamaatregelen en houd tijdens je bezoek de Blijdorp-app in de gaten voor actuele openingstijden.

Hoe lang Blijdorp?

In 2017 bestond de Rotterdamse Diergaarde 160 jaar! Daar zijn we trots op. Diergaarde Blijdorp is begonnen als hobby van twee spoorwegbeambten. Zij huurden in 1856 een spoortuintje in de Rotterdamse binnenstad om hun verzameling exotische vogels onder te brengen.

Wat is het adres van Blijdorp?

Diergaarde Blijdorp is 25 hectare groot, daarom hebben we ook verschillende adressen. Je kunt ons 7 dagen per week bezoeken via het adres (hoofdingang): Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam. Ons vestigingsadres (dus géén post/bezoek-adres!) is: Van Aerssenlaan 49, 3039 KE Rotterdam.

Hoe duur is een Rotterdampas?

De Rotterdampas kost € 60,-, maar als je een minimum inkomen hebt, kind bent, studeert of 65-plusser bent, dan kom je misschien in aanmerking voor een reductietarief.

Hoeveel kost een Vriendenticket Efteling?

De toegangskaarten, geldig tot en met 31 december 2021, kosten dit jaar 22,50 euro per stuk. Het maken van een reservering is in coronatijd verplicht, voor zowel abonnementhouders als bezoekers met een actieticket. De geldigheid van ongebruikte vriendentickets voor seizoen 2020 wordt verlengd.

Back To Top