Ce mesaje pentru cea mai buna prietena?

Ce mesaje pentru cea mai buna prietena?

Mesaje pentru cea mai buna prietena 1 De cand ai intrat in viata mea, mi-ai oferit multe momente de bucurie. Pentru fiecare clipa in care m-ai facut sa… 2 Prietena cea mai buna stie ce gandesti chiar si atunci cand nu vorbesti, intelegandu-ti si cele mai ascunse nevoi, pe… 3 Vreau sa stii ca nu am mai intalnit o prietena mai buna decat tine pana acum, si nici nu… More

Ce e prietenia?

Prietenia nu e un concept,nu e o notiune metafizica…prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei,e o promisiune nesfarsita,e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi. Prietenia nu tine de moda, nu e ceva ce se poarta sezonul acesta, nu se cumpara si nu se vinde – este insa cea mai buna investitie in aceasta viata!

Ce este legatura dintre prieteni si prieteni?

Legatura lor, oglindita in acest pocal divin, este libera si pura. Aceasta este alinarea pe care-o aduce prietenia, caci, chiar si atunci cand prietenii dispar, legatura si afectiunea lor este, in sensul cel mai bun, mereu prezenta si nemuritoare. Esti floarea pe care am intilnit-o, dar nu am fost in stare sa ma aplec si sa te ridic.

Să citiți mesaje de la mulți ani pentru o prietenă specială?

Dacă în curând este ziua de naștere a amicei voastre dragi și ați epuizat toate ideile de mesaje de la mulți ani pentru cea mai bună prietenă, vă îndemnăm să citiți textele de mai jos. Suntem sută la sută siguri că veți găsi exemple potrivite de mesaje de la mulți ani pentru o prietenă specială.

Mesaje de zi de naștere pentru prietena mea dragă?

Mesaje speciale și funny de zi de naștere pentru prietena mea dragă. Exemple de mesaje scurte și amuzante pentru prietene. Prietenii adevărați sunt unii dintre cei mai apropiați oameni! De aceea, dacă prietena voastră are în curând o sărbătoare, ar trebui să vă gândiți să alegeți o felicitare neobișnuită și originală.

Care este cea mai bună prietenă?

Draga mea, cea mai bună prietenă! Fii mereu atât de sinceră, amabilă și veselă, încât zâmbetul tău să aducă bucurie prietenilor tăi, iar ochii tăi, ca diamantele, să strălucească de bucurie. Prieteno! Să fii mereu sănătoasă, să nu știi necazul, fiecare zi să fie umplută de fericire și pozitivism!

Back To Top