Is Frankrijk uit het EK?

Is Frankrijk uit het EK?

Frankrijk is maandag verrassend uitgeschakeld in de achtste finales van het EK. De regerend wereldkampioen ging na strafschoppen onderuit in een spektakelstuk tegen Zwitserland, nadat de wedstrijd na verlenging in 3-3 was geëindigd.

Hoe laat Frankrijk tegen Duitsland?

De wedstrijd begint om 21.00 uur en wordt gespeeld in de Allianz Arena in München.

Waar Frankrijk Duitsland kijken?

Frankrijk – Duitsland is dinsdag 15 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Wie is commentator bij Frankrijk Duitsland?

Verslaggever Joep Schreuder is in München voor het duel Duitsland-Frankrijk, een duel in groep F. Ook wel de poule des doods genoemd met ook Portugal en Hongarije in die groep.

Welk stadion speelt Frankrijk Zwitserland?

Het Wankdorf Stadion, tot 2020 Stade de Suisse genaamd, is een voetbalstadion in Bern, Zwitserland in de wijk Wankdorf.

Hoe laat speelt Frankrijk tegen Zwitserland?

Wereldkampioen Frankrijk begint met drie centrale verdedigers aan het EK-duel in de achtste finales tegen Zwitserland (aanvang: 21.00 uur in Boekarest). Door personele problemen heeft bondscoach Didier Deschamps zijn opstelling en zijn tactiek voor de derde keer bij dit EK moeten wijzigen.

Waar is Frankrijk Duitsland EK 2021?

De EK wedstrijd Frankrijk – Duitsland wordt gespeeld op dinsdag 15 juni 2021 om 21:00 uur in München.

Wie scoorde voor Frankrijk?

De finale van het wereldkampioenschap voetbal 2018 werd gespeeld op zondag 15 juli 2018 in Olympisch Stadion Loezjniki in Moskou tussen Frankrijk en Kroatië. Door de wedstrijd te winnen nam Frankrijk de titel over van Duitsland, dat in 2014 de finale won door Argentinië in de finale na verlenging met 1-0 te verslaan.

Waar kan ik het EK kijken?

Start met kijken op NPO Start.

Welk stadion Frankrijk Duitsland?

Wedstrijd: Frankrijk – Duitsland

stadion Allianz-Arena, München
capaciteit 75.000
toeschouwers 13.000

Wie is commentator EK voetbal?

Snoeks leende als voetbalverslaggever zijn herkenbare stem aan vele wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie, Engelse Premier League, UEFA Cup, Europacup II, UEFA Champions League en eindtoernooien voor landenteams. Op de EK’s van 1992, 1996, 2000, 2004, 2008, 2012, 2016 en 2020 sprak hij voetbalkijkend Nederland toe.

Wie is commentator EK finale?

Voor NOS-commentator Frank Snoeks (65) was de EK-finale zondag tussen Italië en Engeland zijn laatste kunstje op een eindtoernooi.

Back To Top