Wat zijn Woezel en Pip van elkaar?

Wat zijn Woezel en Pip van elkaar?

Woezel en Pip is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhaaltjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. De illustraties zijn van Louise Geesink en Wil Raymakers.

Wie is de bedenker van Woezel en Pip?

Guusje Nederhorst, de bedenker van de animatiehondjes Woezel en Pip sterft in 2004 op 34-jarige leeftijd. Ter nagedachtenis aan Guusje, richt haar man en zanger van de band Kane – Dinand Woesthoff- in 2007 de Guusje Nederhorst Foundation op.

Hoe heet hondje bij Woezel en Pip?

Woezel en Pip zijn twee blije hondjes. Woezel is het blauwe hondje; Pip het gele hondje. Ze zijn elkaars beste vriendjes en ze spelen het allerliefst hele dagen lang in de Tovertuin. In die Tovertuin zijn ook hun andere vriendjes, zoals De Wijze Varen, Buurpoes, Tante Perenboom, Molletje, Vlindertje en Zonnetje.

Hoe heet de Mol van Woezel en Pip?

Johnny de Mol en Willeke Alberti zijn te horen in de allereerste film van Woezel & Pip. De presentator en zijn moeder verlenen hun stem aan Molletje (De Mol) en Tante Perenboom (Alberti). Dat maakte distributeur Dutch Film Works woensdag bekend.

Wat voor honden zijn Woezel en Pip?

Woezel & Pip

naam Pip
geslacht vrouwelijk
ras anders
beschrijving Kruising
kleur Zwart met wit

Wie is Woezel en wie is pop?

Woezel en Pip zijn ooit bedacht door Guusje Nederhorst, een geliefde actrice en zangeres, vooral bekend als ‘Roos’ uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Toen ze in 2004 overleed is haar werk voortgezet en nu, jaren later, is ‘Woezel & Pip’ één van de meest populaire kindermerken. Woezel is het grootste hondje van de twee.

Welke leeftijd is Woezel en Pip?

Voor de leeftijd 2 t/m 4 jaar is er de preschool-lijn, die voortborduurt op de Woezel & Pip zoals ze ooit zijn ontwikkeld voor 0 tot 2-jarigen. Voor die jongste groep ontwikkelen we nu een lijn waarin Woezel & Pip volledig ‘connecten’ met de behoeften van jonge ouders en baby’s, met een nieuwe look-and-feel.

Wat voor kleur is Woezel?

Woezel is die blauw/grijs/paarsige hond (mannetje) en Pip is de lichtgele (vrouwtje).

Wie spreekt Woezel en Pip in?

De stemmen van Woezel en Pip zijn ingesproken door Xavier (11 jaar) en Elaine (8 jaar). Tante Perenboom wordt vertolkt door Willeke Alberti, Zonnetje door Bettina Holwerda en Babette van Veen neemt de inmiddels voor haar bekende rol als Vertelster op zich.

Back To Top