Hvad hedder nisserne i Pyrus?

Hvad hedder nisserne i Pyrus?

Både Pyrus, Guttenborg, rigsarkivaren Bertramsen og hans datter frøken Brahe samt den søde nissepige Kandis (der dog først kommer med i anden del af serien) er gennemgående og genkendelige personer, der kan holde historien og handlingen gående.

Hvad hedder nissen Pyrus klassekammerat i tv2s julekalender Alletiders nisse?

december. Kandida vil straks i gang med opgaven i modsætning til Pyrus, der bare gerne vil have ferie, og de kommer først i gang efter at Pyrus får lov til at give Kandida et kælenavn; Kandis.

Hvad handler Pyrus om?

Pyrus er ung, sorgløs og et stort legebarn – det er som regel ham der er skyld i de problemer, som nisserne – og menneskene Bertramsen og frk. Pyrus’ fulde navn er Pyrusander Purlegris. Egentlig skulle han have haft familienavnet Perlegrus, men da hans far er sætternisse blev navnet stavet forkert.

Hvad er en Pyrus?

Pyrus har flere betydninger: pære – det videnskabelige navn Pyrus. Pyrus (serie) – en serie af danske julekalendere der startede med Alletiders Jul.

Hvad hedder den gamle nisse i Pyrus?

I Alletiders Nisse har Guttenborg skiftet navn til Gyldengrød. Navneskiftet var nødvendigt, da virkelighedens familien Guttenborg havde klaget over, at deres familienavn blev brugt som navn til en nisse i en julekalender.

Hvad hedder den sidste Pyrus julekalender?

Pyrus i Alletiders Eventyr er en familiejulekalender, der første gang blev vist på TV 2 i 2000. Det er den fjerde og sidste julekalender i Pyrus-serien, som omhandler Pyrus. Den er blevet genudsendt i 2010 og 2019, og serien består af 24 afsnit à 30 minutter, skrevet og instrueret af Martin Miehe-Renard.

Hvor kan man se Pyrus Alletiders Nisse?

Se ALLE afsnittene af ‘Alletiders Nisse’ på TV 2 PLAY nu.

Hvilken titel har EDB eksperten Uffe Spage Andersen?

It-eksperten Uffe Spage Andersen skal følge arbejdet i arkivet i hele december, så han kan finde ud af, hvordan det lettest kan erstattes af it….Musik.

1 Der Var Engang Annika Askman 2:07
3 Jeg Er Mig Pyrus 3:08
4 Drillerigtighed Gyldengrød, Pyrus, Kandis 2:03
5 Glad I Bad Kandis 2:04
6 Nisser Er Til Josefine Brahe 2:17

Hvorfor skifter Guttenborg navn?

I Alletiders Nisse har Guttenborg skiftet navn til Gyldengrød. Navneskiftet var nødvendigt, da virkelighedens familien Guttenborg havde klaget over, at deres familienavn blev brugt som navn til en nisse i en julekalender. I fiktionens verden er historien dog en anden.

Hvor mange gange er Pyrus blevet vist?

Pyrus er en serie af TV 2-julekalendere der blev vist første gang mellem 1994 og 2000. Serien er instrueret af Martin Miehe-Renard, og består af fire separate julekalendere, hver med 24 afsnit a 30 minutter.

Hvornår er Pyrus fra?

Pyrus er en serie af TV 2-julekalendere der blev vist første gang mellem 1994 og 2000.

Hvornår er Pyrus Alletiders julemand fra?

Lund og Søren Østergaard. Alletiders Julemand er den tredje i Pyrus-serien, og efterfulgte julekalenderne Alletiders jul (1994) og Alletiders nisse (1995), og blev efterfulgt af julekalenderen Alletiders Eventyr (2000).

Back To Top