Waar kan ik een klacht indienen over AH?

Waar kan ik een klacht indienen over AH?

Ik heb een klacht over een AH-winkel waar meld ik deze?

  1. Het snelste is als je meteen in de winkel vraagt naar de supermarktmanager, die lost het graag met je op.
  2. Of gebruik een van onze klantenservicekanalen om te laten weten wat er beter kan en om welke winkel het gaat.

Welke producten Vega favorieten AH?

De Vega Favorieten van Nederland

  • Vegetarische schnitzel met krieltjes.
  • Boerenkool met vega rookworst.
  • Pasta pesto.
  • Vegetarische burger met friet.

Wat doet de Albert Heijn?

Al ruim 130 jaar is Albert Heijn onderdeel van het straatbeeld en beeldbepalend in het boodschappen doen. We willen onze klanten inspireren met lekkere recepten en producten, maar ook met nieuwe manieren van boodschappen doen. Dit maakt boodschappen doen bij Albert Heijn persoonlijker, voordeliger en makkelijker.

Wat doe ik met de Plooiboxen AH?

Wat kan ik met de plooiboxen doen? Je kan de plooiboxen bij de eerstvolgende levering meegeven aan de bezorger. De bezorger heeft helaas geen tijd om te wachten tot alles is uitgepakt, omdat de volgende klant ook op zijn of haar reservering wacht.

Waar kan ik AH kratten inleveren?

Je kan de klapkratten gewoon weer meegeven aan de bezorger bij ontvangst van je volgende bestelling. Als dat nog even op zich laat wachten kan je de klapkratten ook inleveren in een van onze winkels die een ah.nl servicepunt hebben. En wat helemaal mooi is, je ontvangt direct je geld retour.

Wat sponsort de Albert Heijn?

Albert Heijn staat midden in de samenleving. Daarom hebben we partnerships met verschillende landelijke organisaties, verenigingen en goede doelen zoals de KNVB, NOC*NSF en LINDA.

Wat kun je kopen met Vega favorieten kaart?

Met deze cadeaukaart kunnen deelnemers bij Albert Heijn winkels in Nederland producten kopen voor een vegetarische maaltijd. De deelnemende producten zijn te herkennen aan de groene schapkaarten in Albert Heijn-winkels. 4. De Cadeaukaart kan geactiveerd worden van dinsdag 27 oktober tot en met 15 november 2020.

Wat zijn Vega favorieten?

De jaarlijkse Vega Favorieten-campagne is bedoeld om Nederlandse consumenten te laten zien hoe lekker en makkelijk vegetarisch eten kan zijn door hen te inspireren met vegetarische recepten van hun favoriete maaltijden.

Wat vindt Albert Heijn belangrijk?

Wij willen beter eten bereikbaar maken voor iedereen. Beter eten is eten met respect voor mens dier en natuur zonder het verspillen van voedsel, plastic en verpakkingen en onnodige CO2 uitstoot. Samen met vaste boeren, telers en leveranciers zetten wij stappen om het steeds een beetje beter te doen.

Met wie werkt de Albert Heijn samen?

Albert Heijn werkt met Voedselbanken Nederland en het Rode Kruis samen om het voor iedereen mogelijk te maken genoeg boodschappen in huis te hebben.

Waar leeggoed binnenbrengen Albert Heijn?

Kan ik bij Albert Heijn alle lege statiegeldflessen inleveren? Ja, de meeste lege flessen en bierkratten kan je bij jouw AH-winkel of bij de bezorger van je online boodschappen inleveren. Bij de flesinname in de winkel krijg je een bon die je bij de kassa weer kan laten scannen om je geld terug te krijgen.

Hoeveel kost thuislevering Albert Heijn?

De leverkosten per reservering voor thuislevering zijn 5.00 euro en vanaf 50 euro aan boodschappen komen we al bij je langs.

Back To Top